Hjälp oss.
Saknad - Annelie Ojonen
Hela Kullen

Släkten

Fotogalleriet Sida 1

Fotogalleriet Sida 2

Fotogalleriet Sida 3

Fotogalleriet Sida 4

Fotogalleriet Sida 5

Fotogalleriet Sida 6

Fotogalleriet Sida 7

Fotogalleriet Sida 8

Fotogalleriet Sida 9

Fotogalleriet Sida 10

Pelargoner

Krukväxter

Fyrtiotalisternas webbring

Fyrtiotalisternas E-Mail-lista

Favoritlänkar

Webringar

Gå med i katternas nyhetsbrev

Felix bravader

Länka din hemsida här

Forum

Ge katten högre status

Historian om Molly

Gamla Gästboken

Nya Gästboken

Bedöm min sajt!

Det här är katten Felix. Han kan bara tre trix,ta en sill å en jamare å' så dansa calypso...

Visst är jag väl söt så säg..

Vill du vara med på vår nystartade mailinglista för Devon Rex katter? Vi mailar till varandra om våra kissar och tipsar och hjälper till om vi får problem som vi behöver hjälp med. Det finns ju alltid någon som har erfarenhet av rasen och katter överhuvud taget.
Vi kan snacka devon rex i allmänhet också, bara för att det är roligt att dela med sig av sina katters påhitt. För påhittiga, det är dom dessa små missar!
Fyll i din e-post adress i rutan här nedanför så är du medlem. Hur enkelt som helst.


Felix valdes till månadens cyberkatt, augusti 2001 och gissa om han jamar malligt?


Vi är stolta medlemmar av Tjejringen.
Det här är en Devon Rex. Han heter Felix. Jag har redan varit hos uppfödaren och valt ut den kisse som jag vill ha. Det är en pojke och han ska heta Felix. Hans kennelnamn är Germanicus och det är ett fint namn men kanske blir jobbigt att säga och eftersom jag tror jag kommer att "ropa" på honom ofta så blev det att kalla honom Felix.Du har väl hört låten om katten Felix som kan bara tre trix? Ta en sill och en jamare å' så dansa calypso..?

Devon Rex:
Egenskaper: Mycket social. Vill vara med överallt. Det är lätt att lära den gå i koppel. Apporterar gärna. Mycket tillgiven. Trivs utmärkt som innekatt eftersom den p.g a hårlaget fryser utomhus. Den är "pratig". Ja den har allt som man kan önska sig av ett husdjur. Och dessutom hårar den inte lika mycket som andra kattraser. Alla som äger en Devon Rex säger att den är helt enkelt UNDERBAR!

Vi är så nöjda med vår lilla katt och skickar en tacksam tanke till hans uppfödare Liliane. Kanske blir det så småningom en kompis till Felix? Vi får se. Men först måste han få vara enda kattherren hos oss en tid. Jag kommer att uppdatera den här sidan när jag känner för att berätta mer om Felix.

Här är Felix ett år gammal och fyra kilo tung. Hans päls utvecklas fint och han är redan krullig i pälsen men hans päls kommer inte att vara färdig förrän han är två år.Han är väldigt pratig av sig och speciellt om morgnarna kan man höra honom springa omkring i huset och muttra.Men han är ju pratig övrig tid på dygnet också.Han ligger gärna och sover på dagarna med Apan..Apan är ett gammalt plyschgosedjur som ligger på min säng. Den är tufsig och sladdrig men Felix älskar Apan.

Här sitter den lille gullige buskatten och njuter av fåglarna i träden och på fågelbordet utanför.Han sitter ofta och klappar med käkarna när han ser småfåglarna..Det är en av hans favoritsysselsättningar om dagarna. Trevliga brottningskamper med Molly gillar han också. Leka med sina skinnmöss är en höjdare och dessemellan sover dom och då är dom fit for fajt till kvällen när vi, deras människor ska försöka sova men man får ju offra sig lite för de små sötnosarna. Eller hur?

Vill du byta länkar med mig? Jag länkar till dig med en textlänk eller en av dina banners så länkar du till mig med en textlänk eller en av mina banners.
Välj gärna en av mina banners här.
Favoritlänkar

<<< Alla >>>
Matte har gjort grafiken. Bakgrunden är min egen skapelse och loggan har jag gjort av dingbats-typsnitt. Foton som länkar till andra Devon Rexsidor har respektive hemsideskapare copyright på. Vissa knappar och foton är mina och får inte användas utan mitt tillstånd.