För tillfället uppdateras denna webbsida så alla länkar finns inte på plats just nu.

För att bli godkänd som medlem i den här webringen krävs att du är född på fyrtiotalet och har en egen hemsida. Tanken med denna webring är att vi som är födda på fyrtiotalet ska kunna hitta varandras hemsidor och på så vis kunna besöka varann och det är ju trevligt att hitta jämnåriga på internet tycker jag.

Jag har länge önskat att någon ville göra en webring för oss, men eftersom ingen har gjort det så tänkte jag att då får jag väl göra det själv då.

Jag hoppas att vi blir många medlemmar i den här ringen som startades den 5:e mars 2000.
Jag vet att det finns många fyrtiotalister som har egna hemsidor och som använder internet regelbundet. Vi är en stor grupp och en stor resurs. Vi har åstadkommit mycket under årens lopp både bra och mindre bra saker och vi har fått skäll för mycket som ibland varit befogat ,men ibland har det varit orättvist. Om några år går vi i pension, en efter en och tro mig eller ej men vi kommer att lösa problemet   ARBETSLÖSHET!  

Ett par grejer som vi gjort bra är att vi födde sextio och sjuttiotalister till världen. Även dom är stora grupper och är dom som ska ta hand om vårt samhälle i framtiden. Vi är stolta över våra barn och tror på dom. Sextio och sjuttiotalister! Ni är duktiga!

Du behöver inte spara ner bilderna till webringen för dom länkas direkt från min server. Orsaken till detta är att många kan inte lägga in bilderna i html koden så på det här viset funkar det bäst.

När du lagt in koden på din hemsida så vore jag tacksam om du skriver ett mail till mig och talar om det så kan jag lägga in din sida i ringen.Anmäl dig genom att fylla i detta formulär.
Webbplatsens namn

Beskrivning (max 250 tecken)

Nyckelord (frivillig uppgift; max 150 tecken)

Webbplatsens URL-adress

URL-adress till HTML-koden (lämna blank om samma som webbadressen)

Välj ett webbplats-ID (bokstäver och/eller siffror)

Välj ett lösenord

Namn (namn på webbsidans ägare)

Epost (epostadress till webbsidans ägare)

   

Powered by Ringlink När du anmält dig till ringen så kommer du att få kodan automatiskt skickad till din e-postlåda och det enda du behöver göra är att kopiera koden och klistra in den på din hemsida.

Din kod kommer att se ut så här när du är klar.För att ändra dina uppgifter i ringen eller hämta din kod.

Logga in här.


Gå med i Fyrtiotalisterna+ Diskussionslista.Nu har vi som är födda på fyrtiotalet och tidigare en egen diskussionslista som du kan anmäla dig till genom att fylla i din e-post adress i det lilla formuläret nedan. Där finns valet Prenumerera redan framme. Man kan skriva om vad som helst på den här listan men den är bara öppen för dig som är född på fyrtiotalet och tidigare.

Det finns absolut inga krav på att ha en hemsida och inte heller behöver man ha vana vid e-maillistor. Det är mycket enkelt att skriva till listan. Kom bara ihåg att när du skriver ett mail till listan så kommer alla som är med på den att få en kopia på mailet. Även du själv.

För att skriva till listan så använder du dig av ditt e-postprogram och välj att skriva nytt e-mail och så skriver du in adressen till listan som du fick när du anmälde dig.


När du anmält dig till listan kommer du att få ett mail som bekräftar att du är med samt att du i det mailet får instruktioner om hur man skriver till och svarar på listans inlägg. Där finns även adresser till listan och det är viktigt att du läser det mailet och att du spar det för du kommer att behöva det i framtiden.

Om du vill svara på ett inlägg till listan så klickar du på inlägget som du vill svara på och sen klickar du bara på svara/reply knappen i ditt program. Det är hur lätt som helst och du kommer garanterat att snart vara en van list användare.
Du behöver inte svara på alla mail som du får utan bara på dom som du tycker är intressant för dig.

Om du skulle *snyft* vilja gå ur listan så är det bara att gå till den här sidan och välja Avsluta prenumeration

Ha det bra och väl mött på listan!

Din email:
Välj i listan:


När du anmält dig till listan, klicka här för att läsa listans etikettregler. Listetikett

Jag har lagt in ett undersökningsformulär för att försöka finna ut huruvida det är vanligast att man drömmer i färg eller svartvitt. Det kan vara intressant att se resultatet av detta. Jag kommer att ha detta formulär ute en ganska lång tid framöver.
Själv drömmer jag i färg...Använd gärna den här knappen om du vill länka till oss.

<a href="http://www.plejaderna.nu/fyrtiotalisterna/fyrtiotalist.html"> <img src="http://www.plejaderna.nu/k-40tal.jpg" border="0"> </a>

Jag är självklart emot alla former av våld. Jag är övertygad om att alla som kommer hit och på något sätt deltar i någon aktivitet tar avstånd från våldet som olyckligtvis breder ut sig mer och mer. Våld och rasism tillhör inte ett modernt civiliserat samhälle. Har du en hemsida så gå med i den här ringen och visa att du är motståndare till våld,rasism och mobbning.


Nästa

Slump

ListaHär kommer länkar till andra webringar som sammanbinder hemsidor skapade av människor födda ett visst årtionde.

Först ut är..

Femtiotalisternas Web Ring

Powered by
counter.bloke.comDenna webring skapades den 5:e mars år 2000. © Greta Andersson.