Nytt:
Ny gästbok finns nu.

Välkommen till Kulringen...

Vad är en webring? Jo, en webring är en cirkel av hemsidor som går samman och bildar en ring som man kan klicka sig runt i och på så sätt besöka varandras hemsidor.

T.ex. kan man vara med i en kulring och då har man samma intressen som de andra i kulringen. Det vill säga, alla som tycker om att ha kul går förslagsvis med i den här ringen och så hälsar vi på varann och ser vad de andra i ringen tycker är kul.

Alla kan ha kul på sitt eget sätt. Har du kul i tankarna? Du kanske t. ex tycker det är kul att motionera? Det tycker inte alla är kul. En annan kanske tycker det är kul att bada? Det är många som inte tycker det är kul att bada! Tycker du att Göran Person är kul? Inte säkert att alla andra tycker det. Killen uppe i vänstra hörnet har kul när han fångar fjärilar.Tycker du att det är kul?

Ja så där kan man hålla på och räkna upp det ena exemplet efter det andra... Men en sak är säker! Det är kul att ha kul! När du anmäler dig till Kulringen får du skriva ner åtminstone ett exempel på vad just du tycker är kul. Det kan tänkas dyka upp en kullista här när det kommit in några förslag på vad som är kul.

Anmäl dig idag!! Helst per omgående ty det vore mest kul.


Hur kul får man ha?
Vilka får ha kul?
Vad är kul?
När får man ha kul?
Är det kul i juli?
Får alla ha kul?
Finns det åldersgräns för att ha kul?
Vad ska man göra när det inte är kul?
Hur gör man för att bli kul?
Är det kul med jul?
Blir man ful av kul?
Blir man vacker av kul?
Är det kul under hjul?
Varför blir man ful av att ligga under hjul?
Bör det vara oftare kul än vanligt?
Hur vanligt är det att det är kul ofta?
Hur ofta är det kulare än vanligt?
Är det kul med ankor på strumporna?
Är det kul med rumpor på ankorna?
Är det kul med strumpor på rumporna?
Eller är det kul med stumpor i rankorna?
Kan man ha kul med rumpor i tankarna?
Är det kul att tanka i strumporna?
Är det kul när det stinker om strumporna?
Ska man kräva att ha kul för pengarna?
Eller ska man ha kul i sängarna?
Är det kul att spela kula på ängarna?
Är det kul att spela på strängarna?
Ähhh!!Det här är viktiga frågor som kräver sitt svar!

Kulringens Ordspråk.
Jag skrattar, alltså är det kul!

Använd gärna det här ordspråket på din hemsida. Det är mitt och det är fritt...
Fyll i formuläret här: Anmälningsformuläret

och vips så har du anmält dig som sökande till Kulringen. Det enda som absolut krävs är att du har en hemsida. Det behöver inte vara en kul hemsida. Huvudsaken är att den finns...Du själv behöver inte vara kul heller. Du får rentav vara tråkig. Men det är inte nödvändigt. Själv är kulringsdamen inte ett dugg kul. Hon är inte ens kul till jul.

När du fyllt i formuläret och klickat på sändknappen så får du strax ett mejl som du ska spara på ett ställe som är lätt att komma ihåg för framtida behov. Där finns nämligen din kod och lösenordet som du valde samt id-numret.Du tar och kopierar koden och klistrar in den på den hemsida som du anmälde och sen kan kulringdamen titta efter om du har lagt in koden som brukligt är och om du gjort det så skickar hon in dig i Kulringen och sen är det bara att surfa runt till de andra i Kulringen. Lätt som en plätt eller hur? Och kul!!??

Om du tycker att det är kul att själv sitta och skriva in alla uppgifter i koden så kan du kopiera exempelkoden här nedanför. Men du måste inte för du kommer att få koden klappad och klar hem till din E-postlåda. Men det kan ju vara kul att ha nåt att fippla med om det regnar eller snöar va??? Sen kan du gå med i Kulringens E-postlista också, så kan vi mejla kula saker till varann.
Allt som man skrattar åt är troligen kul.Prenumerera på vår pratlista:
Din E-postadress:Kulringen har en ny Gästbok. Den gamla slutade fungera. Var så god och skriv lite i den. Det är en fin och välgjord gästbok och verkligen värd att använda.

Mejla till kulringsdamen om du vill ha hjälp med koden.Lägg märke till att det finns ett mellanslag i adressen och det måste du 'dra ihop' för att mailet ska komma fram. Jag har gjort så för att slippa spam i görligaste mån.


Kulringsdamen