Här finns webringen för dig som använder programmet Paint Shop Pro för att göra grafik till dina eller andras hemsidor. Det finns mer än 20 miljoner psp-användare i hela världen så det är, kan man säga det populäraste grafik-programmet i världen. För att få vara med i den här ringen så krävs det att din hemsida är på svenska eller att den är på danska eller norska.Dessa språk förstår ju nästan alla i Skandinavien.Så ska du förstås göre egen grafik som du visar upp på webben. Om du vill så kan du låna ut din grafik till andra som inte kan det här med att skapa egen grakik. Men det är ju helt upp till var och en att bestämma hur man vill göra.

Nästa

Slump

ListaFyll i formuläret här nedan och skicka iväg det så får du strax e-post med din kod i som du bara behöver kopiera och klistra in på din hemsida.
OBS!Du måste ha koden på den hemsida som du angav i formuläret. Det är för att dina besökare ska kunna hitta koden och surfa vidare i ringen. Om du inte vill ha koden på den sidan så måste du ha en länk till koden som tydligt talar om att här finns koden till Svensk PSP webringen.


Plejaderna's Ringlink  -  Registrera ny sajt
Paint Shop Pro i Sverige

Sajt-namn
Beskrivning (max 250 tecken)
Nyckelord (frivillig uppgift; max 150 tecken)
Sajt-adress
HTML-kod adress (lämna blank om samma som sajt-adressen)
Sajt-ID (bokstäver och/eller siffror)
Välj ett lösenord
Namn (namn på sajtens webmaster)
Epost (epostadress till sajtens webmaster)

   

Powered by RinglinkSubscribe!
Enter your email to join [Paint Shop Pro] today!

 

Hosted By TopicaHämta din färdiga html-kod här.
Sajt ID:
Lösenord:Visit the PSP Interactive Zone© Greta Andersson, September 2001 Inga bilder på den här sidan är publik egendom utan tillhör mig, förutom loggorna som länkar till Åsa Gilbertson, Malin och Johanna. Vill du ändå använda någon av mina bilder så var vänlig att fråga mig först. Jag är inte omöjlig att ha att göra med. Tack! E-Post


HTML-Gruppens webbring
<< | Alla | Join | >>

This Paint Shop Pro Users Group Net Ring
owned by Paint Shop Pro i Sverige.

PSPUG Webring

[ Previous | Next | Join | List Sites ]Official PWOTW Artistic Expression Seal
Disclosure StatementThis webring is open to all sites on the internet with featuring graphics. The content may be 1 page of graphics that you have created, or an entire site. Graphics constitute backgrounds, wallpaper, dividers, bullets, icons, custom sets etc. If you would like to join this ring, CLICK HERE.
[Next] [Previous] [Random Site] [List Sites] [Join this Ring]
[Apply for PWOTW membership] [Webrings of the PWOTW]
Women's Websites of the World
Email Ring Manager
Next | Prev | Skip Next | Skip Prev
Ring Hub | Random | Join Here


RingDir logga

Denna Webbring
är listad i
Svenskt Webbrings Index